Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Bapsı, evgin durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını asıl yer, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Binaların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına izin verilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun aldatmaıyoruz.

23/12/2022Genel Yüksekliği belirli bir seviyenin üstünde olan mimarilar derunin yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni gönül kaybının önlenmesi hesabına nispeten önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların esas antrelerinde yahut koridor bölümlerinde yangının kuvvetli bir biçimde meydana gelmesi özellikle mualla katlı yapılarda hayat yahut pencerelerden sıyrılmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme ehil olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın bapsı kriterleri çok bir incelemeye tabi tutulur. örgüların iç aksamında kâin betonarme merdivenlerin dışında, mimariların haricinde kâin ve güçlü kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında yaşama zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Ankara Yangın Bapsı kazanmak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile müntesip düşkünlük ettikleri tüm konular üzerine vukuf sahibi olabilirler.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yeterli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak lazım adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Umumi amacı insanoğluın binayı dokunca gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet kırmızıır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması zımnında yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolaylıkla açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın Yangın kapısı istanbul en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Z tipi yangın merdiveni ismini gestaltlış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve ayaında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page